Droomt u al jaren van een slaapkamer met een kamerbrede kastenwand met schuifdeuren? Of een inbouwkast met spiegels en geïntegreerde verlichting? Geen doorsnee slaapkamer met standaardafmetingen van een meubelgigant, maar een stijlvolle, originele look die bij uw unieke persoonlijkheid past? Kies dan voor Artindus Interieur. Wij maken snel werk van uw droomproject. Met passie en modulair maatwerk. Zodat uw slaapkamer binnenkort weer rust en comfort uitstraalt. Ook nachtkastjes, een ingebouwde toilettafel of andere slaapkamermeubels maken wij graag voor u op maat. Of een modulaire inloopkast als dressing. Met een persoonlijke, opvallende toets. Of juist helemaal in harmonie met de serene sfeer van uw droomwereld.
Kinderen of tieners dolblij maken? Verras ze met een hippe slaapkamer met vrolijke accenten en speelse vormen. Ook dat kan natuurlijk. Vraag vandaag nog een offerte aan. Dan maken wij morgen uw ideale slaapkamer waar. En kunt u er binnenkort 1001 nachten in wegdromen.
ARTINDUS INTERIEUR MAATWERK MET MEERWAARDE  Artindus Interieur vof  Kernenergiestraat 75A  2610 Wilrijk (achter IKEA)   Ondernemingsnummer: BE0833542774 Tel: 0496/05 92 83          E-mail: info@artindus.be  Website: http://www.artindus.be